perjantai 10. helmikuuta 2012

Tilanteet elää

Aamu valkeni taas vaihteeksi melko hyytävässä pakkasessa, -28. Pikkuhiljaa tässä aamutuntien aikana taivaalle on alkanut kertyä lauhtumista lupaavia pilviä - toivottavasti sääennuste tällä kertaa pitää kutinsa ja huomisaamu Hämeenlinnassa tarjoilee tosiaankin vain noin kympin pintaan olevia pakkaslukemia.

Viikonlopun ohjelma myös sisustettiin uudelleen. Kunhan lauantain kisa on saatu paketoitua, käykin matka kotiosoitteen sijaan kohti Oulua ja sunnuntaina reporankana lepäilyn sijaan pinkaistaankin Camin kanssa toinen startti VUL:n SM-kisassa - http://www.opky.net/kokeet.html, jonka jälkeen pitäisikin sitten ehtiä vielä lentokentälle, jotta iskulause "illaksi kotiin" toteutuu. Hullu, hullumpi, yllytyshullu kävi kyllä jossain vaiheessa tätä järjestelyä mielessä, mutta ilmeisesti olen niin haltioissani noista parista pikkupakkasessa hiihtämään päästystä treenistä, että antaa palaa nyt kun on alamäki taas - tai jotain ;D

Eilen kirjaimellisestikin oli sen alamäen vuoro. Illan pakkasesta, -22, huolimatta kävin juoksemassa alamäkeen muutamia vetoja. Ihan mielenkiintoista se illan pimeydessä ja tuossa pakkasessa oli, mutta taisi haluttu päämääräkin tulla saavutetuksi eli kyllä kiihdyttely paikkoja avasi. Tämän päivän kelejä saa näillä astelukemilla seurailla vielä pitkään lämpimän takkatulen äärestä ikkunan läpi, katsotaan jos illemmalla jonkinlaisen ulkoilurupeaman tekaisisi.

Seuraavia ja samalla tämän blogin viimeisiä päivityksiä = kisatunnelmia ja tuloksia todennäköisesti tulee vasta koko viikonlopun päätteeksi, aika ja mahdollisuudet matkan varrella näytön ääressä nyhertämiseen saattavat olla hiukan kortilla ;) Sen verran mukavammalta oma olo ja liikkuminen on tässä viikkojen aikana alkanut kuitenkin tuntua, että jonkinmoista jatkoakin talven puuhailuille on suunnitelmissa - todennäköisesti vaihdamme ensi viikolla sukset Kicksparkiin ja ilmoittautuminen dobbereiden kelkkailumestiksiin (http://www.sdykymenlaakso.com/tapahtumat.html ) lähtee, olen suunnitellut osallistumista harrastussarjaan ikinuoren teräsmuorini, Meggiksen 9v., kanssa. Lauantaina 10.3. olen rouvakoirieni kanssa lupautunut paikalliseen kylän talvikarkeloon esittelemään vetoharrastusmahdollisuuksia koiran kanssa ja 11.3. suunnitteilla on uusi koirahiihdon treenipäivä täällä meillä. Kommentoikaapas, kiinnostaako näitä höpinöitä tuonne pidemmällekin lueskella eli jatkanko raapustelua?

Tunnelman kohottamiseksi tässä vielä viime talvelta lähtökiihdytykset Camin kanssa Tuuloksessa - kaukaahan se on kuvattu ja paljonkin olisi hiihtäjällä toivomisen varaa, mutta ei takerruta lillukanvarsiin ja pyritään huomenna ja ylihuomenna parempaan ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti