torstai 2. helmikuuta 2012

Täällä taas!

Pahoitteluni - takana melkoisen kiireiset liki pari viikkoa leirivalmisteluineen, lakon tehneen auton ja parin muunkin pikku askareen myötä, joten blogin päivittäminen sai jäädä. Koitetaanpa nyt päästä ajan tasalle :)

Viime viikon treeneissä pikku hiljaa pääsi jo hiihtämisen makuun, lisäsin alkuviikosta vähän tehoja touhuun ja kroppahan kykeni suoriutumaan silti. Sykettä sai hilattua 180 tuntumaan ja palautuskin toimii jollakin tavalla - ei suurta aihetta juhlaan vielä toistaiseksi, mutta ei täysin lohdutonkaan ennuste. Kuntopiiriä ja potkukelkkailua kuljetettiin hiihtämisen ohella treenimuotoina, etenkin kun pakkanen alkoi pureskella ja sai kelin perin nihkeäksi suksen alla. Mukavan vasteen antoi myös loikka- ja nopeusharjoitus, tuntuma lihaksistoon koheni huomattavasti. Torstai ja perjantai viime viikolla tehtiin kevyttä treeniä ja valmistauduttiin viikonvaihteen tiedossa olevaan urakkaan - tontille saapui kaikkiaan 17 dobermannia valjakkohiihtoleireilemään :)

Leirin yleisiä tunnelmia ja kuvasaastetta seuraavassa postauksessa tarkemmin - omalta osaltani voin todeta, että kahden päivän jälkeen olo oli kuin huolella selkäänsä olisi saanut. Lauantaina narussa hiihdettävänäni käväisi useampikin eri koira ja kierroksia kertyi... no, jokunen. Havaittua tuli, että tasapaino suksella ei edelleenkään ole niin hyvä kuin pitäisi ja lauantai-iltapäivän tekniikkaharjoitus tuli itsellekin tarpeeseen. Vauhtia ja tehoa sen sijaan pystyi säätelemään yllättävänkin hyvin ja mikä tärkeintä, valtavan hauskaa koirien kanssa kiihdyttely oli :)

Leiriviikonloppuun päättyi myös kahden viikon ruokavaliojakso - lopputuloksena -5kg ja hiihtohousut eivät enää ahdista, katsotaan nyt sitten, mitä lähtee tapahtumaan jatkossa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti