tiistai 7. helmikuuta 2012

Pikkuhiljaa viimeisiä viedään

Neljä yötä jouluun on... eli lauantain lähtölista löytyy täältä: http://www.hmlkennelkerho.com/Lahtoajat11022012.pdf

Paikka on sama kuin viime vuonnakin vastaavalla tapahtumalla. Tosin en tiedä, onko siitä itselleni mitään vastaavaa hyötyä - keskityin tuolloin vuosi sitten niin Sonan perässä paahtamiseen, etten koko reitistä muista muuta kuin vähän väliä värkätyt ohitukset, viimeisen tuskaa tuottaneen nousun ja loputtoman oksetuksen maalilinjan jälkeen. Ehkä hyvä niin, eipä tule etukäteen mietittyä, mihin reitin nousuista meno hyytyy... ;) Toisaalta toteutuu dementikon taivas - sama minne menee, aina on uusia elämyksiä edessä.

Tänään työpäivän jälkeen tarjolla oli iltahämärä ja aivan upea kuutamo hiihtotreenin taustaksi. Siinä jäi otsalamput kättelyssä mitättömiksi, kun parille suoralle luonto hoiti valaistuksen. Tähän kun lämmittelyjen jälkeen yhdistin tuon intomielisen ikäneitoni valjaissa ja narussa, niin aika huikea tunne oli pistellä menemään kilpailuvauhtista harjoitusta :)))) Vedimme Meggiksen kanssa siis 3,4 kilometrin verran täysivauhtista pätkää viimeistelyharjoituksena viikonlopun kisaa silmällä pitäen. Toissapäivän tiukille vedetty kahvakuulatreeni toimi yhdenlaisena ärsykkeenä keholle ja tämänpäiväisen harjoituksen tarkoitus oli saada herätettyä nopeita soluja toimintaan ja tarjota omanlaisensa ärsyke. Meno maittoi, Meggis oli aivan rautarouva kiitäessään ja loppuverkan jälkeen kropassa oli aika lailla juuri sellainen tunne kuin oli hakusessakin. Päälle venyttelyt, sauna ja thaimaalaisella yrttinyrkillä käsittelyä (hierontaa :D, katso kuva) ja nyt on aikas mukava kömpiä peiton alle.



Huomenna toivottavasti päivään mahtuu sen verran mobilisoivaa hierontaa, että saadaan rintaranka sekä SI-nivel avattua ja muutoinkin lantionseudun ja pakaran lihaksistoa huollettua - osteopaattisesta mobilisoivasta hieronnasta ja mm. tuosta SI-nivelestä tarkemmin löytyy kiinnostuneille juttua vaikkapa siippani kotisivuilta, Urheiluhieroja Antti Passila. Muutoin ennen lauantaita ei enää ihmeitä tehdä - torstaina alamäkijuoksu- tai muu nopeusharjoite, perjantaina kelistä riippuen jollakin välineellä (pienemmällä pakkasella hiihtoa, kovemmalla pakkasella vaikka hölkkää) kevyttä liikettä ja lauantaina sitten mennään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti